loading...

برق ، انقلابی نو در صنعت

محمد لطفی بازدید : 99 سه شنبه 15 فروردين 1396 نظرات (0)

۱- ازمایش مدار باز قطب ها

توسط این ازمایش میتوان به عدم قطعی سیم بالشتک ها پی برد . که برای اینکار، یک سیم ازمایش را به F و سیم دیگر را به بدنه (یا به سر ازاد بالشتک ها که به پایه ذغال مثبت بسته میشود) متصل کنید.

اگر عقربه اهم متر حرکت نمود و یا لامپ ازمایش روشن شد، سیم قطب ها متصل می باشد.

۲- ازمایش اتصال بدنه دینام

با بدنه شدن سیم بالشتک ها، نیروی مغناطیسی قطب ها کاهش می یابد ک باعث کاهش قدرت دینام نیز خواهد شد.برای این ازمایش، یک سر سیم ازمایش را به F و سر دیگر را به بدنه دینام اتصال دهید.( البته در دینام ااتصال بدنه داخلی باید اتصال بدنه را جدا کنید.) حرکت عقربه اهم متر ، دلیل بر وجود اتصال بدنه در قطب ها می باشد.

۳- ازمایش اتصال بدنه شدن ترمینال های F و D

یک سر سیم ازمایش را یکبار به F و بار دیگر به D و سر دیگر انرا به بدنه متصل کنید.( در صورت وجود اتصال بدنه داخلی در هنگام ازمایش، ترمینال F بدنه را جدا نمایید.) عدم حرکت عقربه ای اهم متر یا خاموش بودن لامپ، دلیل سالم بودن ترمینالهاست.

۴- ازمایش اتصال بدنه شدن پایه ذغال مثبت

باید پایه ذغال مثبت دینام نسبت به بدنه عایق باشد که برای تست و کنترل ان سیم ازمایش را روی پایه زغال و سیم دیگر را به بدنه تماس دهید. حرکت عقربه اهم متر یا روشن شدن لامپ ازمایش، دلیل بر نبودن عایق و اتصال بدنه داشتن می باشد.

2017-04-04T09:01:00 2017-03-31 13:30:18 0000-00-00 00:00:00 published no http://eleco.mihanblog.com/post/138 eleco.mihanblog.com محمد لطفی 1558162 6 no approve نظرات
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
درباره ما
Profile Pic
برق انقلابی ترین رشته ی جهان
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 614
  • کل نظرات : 5
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 12
  • آی پی امروز : 46
  • آی پی دیروز : 75
  • بازدید امروز : 169
  • باردید دیروز : 109
  • گوگل امروز : 14
  • گوگل دیروز : 25
  • بازدید هفته : 1,057
  • بازدید ماه : 4,004
  • بازدید سال : 28,203
  • بازدید کلی : 207,083